RESIDENCIA CANINA

La residencia

A la residència canina MONTEFERRARI volem que el teu gos se senti com a casa, per això posem al seu servei unes instal·lacions còmodes i adequades, situades a l’altiplà del Moianès, en un entorn de natura i calma.

Un petit hotel familiar, amb poques places, on els nostres amics gaudiran d’un tracte proper i individualitzat, avalat per una experiència de 30 anys cuidant i educant gossos.

Caminades diàries que relaxen al gos i afavoreixen el seu benestar emocional, alhora que reforcen el seu vincle amb nosaltres.

Podeu portar el seu llit de casa i la seva joguina preferida, i trucar-nos amb total llibertat per preguntar com s’ho està passant.

Fem dos àpats diaris amb menjar de gamma alta. El menjar està inclòs en el preu. Si el vostre gos pren un menjar especial, li donarem el que ens porteu, sense que això representi una variació en la tarifa.

Si el vostre gos està seguint un tractament veterinari no volem que l’interrompeu, per això donarem la medicació que ens porteu sense cobrar cap suplement. El més important és la seva salut! Estem molt pendents de l’estat d’ànim i de la salut dels nostres hostes, contactant amb el seu o el nostre veterinari davant qualsevol anomalia.


Serveis

RESIDÈNCIA CANINA: Cuidem del teu gos quan ho necessitis. Ell estarà encantat!

RECOLLIDA I ENTREGA A DOMICILI

CENTRE DE DIA: Per si no vols deixar-lo sol a casa les hores que tu siguis fora. Demana’ns més informació.

EDUCACIÓ I ENSINISTRAMENT: info www.jordigros.cat

CURES I POSTOPERATORIS: SI no disposes de temps i/o necessites ajuda, tenim cura de gossos convalescents després d’una intervenció quirúrgica, o bé en tractament per alguna lesió que requereixi cures constants.

Més de 30 anys d’experiència cuidant i educant gossos

Requisits

Imprescindible cartilla de vacunacions actualitzada, microxip donat d’alta, desparasitació interna i externa.

Vacunes requerides: -Vacunes víriques habituals (inclòs Parainfluenza i Adenovirus) -Vacuna contra el bacteri Bordetella bronchiseptica (sovint no inclosa en la vacunació habitual). En cas de dubte, consulteu el vostre veterinari.

Reserves:

Les reserves només seran vàlides si les hem acordat i confirmat prèviament.

Les reserves per temporada alta s'hauran de confirmar amb paga i senyal. Cancel·lació de reserva en els 15 dies previs a l'entrada no es retornarà la paga i senyal.

Per tota consulta, us atendrem al 622416116.Les estances

Cada gos disposa d'una estança individual de 12m2 que consta d'un parc exterior i una habitació interior (que podem tancar a l'hora de dormir o si fa mal temps) on pot tenir les seves joguines preferides i el seu llitet sempre a punt i net, sense risc que altres gossos li prenguin, li facin malbé o li embrutin.

És important garantir al gos aquest espai privat on pot descansar sense ser molestat per altres gossos més belluguets; on el gos tímid no es veu intimidat per altres gossos; on els gossos sèniors poden triar estar tranquils; on si una femella entra en zel pot seguir gaudint de la seva estada amb total seguretat; on un mascle pot venir a gaudir amb nosaltres sense necessitat d'estar castrat; i on qualsevol gos/sa és benvingut sigui quin sigui el seu caràcter.

Respectem la seva zona de confort: el gos es relaciona amb els seus companys però no a temps complet, perquè tampoc ho fa quan està a casa.

Fomentem el lligam del gos amb nosaltres de manera que, cada vegada que torna a "la resi" sap que és "la seva segona llar"

.

Horaris

Atenció al públic sempre en hores convingudes:

Per fer reserves, demanar informació o concertar una visita, contacteu-nos al 622416116

Dissabtes tarda, diumenges i festius tancat al públic. (Consulteu la possibilitat d’una recollida, prèviament acordada, a última hora de la tarda).

Respectar els horaris contribueix al benestar dels nostres hostes

ESCOLA CANINA

Disposem d’un club caní on el vostre gos gaudirà aprenent mentre interactua amb d’altres gossos i propietaris.

Informa-te’n a:

www.jordigros.cat/escola-canina/

PASTORS ALEMANYS

Criem amb l'Afix " de monteferrari" reconegut per la FCI amb número 176/88.

Des de 1988 hem fet una cria selectiva del pastor alemany seguint la normativa del Verein für Deutsche Schäferhunde (SV).

Amb els nostres gossos hem aconseguit importants premis i qualificacions en competició de màxim nivell a diferents països.